Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 4 November 2014

Koleksi PRIDE Terbaru Dpd Jovian Mandagie


Salam \(n_n)/
Lama aku tak cuci mata di Zalora. Tadi check email, Zalora inform Jovian Mandagie dah publish koleksi dress baru untuk Zalora iaitu PRIDE. Cantik-cantik juga koleksinya, jom aku share kat sini, tengok sama-sama :


PRIDE
by Jovian Mandagie

'Wear it pink, wear it proud'

- PRIDE Faith Jubah (Rm350) -


- PRIDE Love Top (Rm300) -

- PRIDE Precious Top (Rm320) -

- PRIDE Pearl Top (Rm320) -

and last but not least...

- PRIDE Phoenix Top (Rm300) -

Aku suka yang ini, cantik! (n_n)

PRIDE ini dilancarkan sebagai sokongan dan satu saluran bantuan untuk organisasi PRIDE (Pink Ribbon) yang membantu wanita-wanita dan gadis-gadis yang mengalami breast cancer. Jadi, dengan membeli koleksi PRIDE ini, sebanyak Rm40 akan disumbangkan kepada PRIDE Foundation Malaysia :)

Kiranya membeli sambil beramal lah ni. So sesiapa yang berkenan, boleh lah terjah PRIDE ZALORA  untuk beli ya. Hehe, sekian :)

P/s : suka koleksi yang ini, nampak lebih sopan dan cantik sebab ada gabungan warna hitam dan pink! Comel :D

2 comments:

Diana Rashid said...

suka yang kelabu tu..tapi harga nya..boleh bali baju 3 orang..ekekek

eima said...

ai ta seswai pakai ... kecik keding ... tp bgs la beli sambil beramal tu aku suka