Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 27 November 2014

Pandora Emas 916


HARAP MAAF GAMBAR2 DALAM ENTRY INI TELAH GHAIB SECARA TIBA-TIBA...sungguh sedih T_T

Salam \(n_n)/
Daripada beli Pandora semata, better beli emas original yang sebijik cam Pandora style yang ada charm-charm bagai tu. Lagipun kalau emas ni, boleh jual balik time terdesak perlukan duit kan :)

 
Pandora (kiri) VS Emas original ala Pandora (kanan)

Versi emas pun tak kurang menariknya juga, macam-macam bentuk charm yang cantik-cantik boleh dipilih untuk hiaskan gelang tangan emas anda tu :

 
  
 

Berikut pula antara hasil gelang tangan emas 916 ala-ala Pandora yang telah siap 'digubah' :



Emas wehh~ semuanya emas-emas belaka! Hahah

 
  

Hah kau, banyak pilihan kan! Emas pulak tu, memang sangat bagus! Pada sesiapa yang berminat, bolehlah ushar dan PM di Pandora Emas 916


P/s : Sesuai juga untuk dijadikan hantaran ;)

6 comments:

Diana Rashid said...

cantiknya..kalau akak paki ni buat mikahil kulum2 dalam mulut je la..dia ni semua benda nak msuk mulut..heheh

Nadia Johari said...

pergh tengok pun dah juling..hahaha..

eima said...

kan ai dah ckp ...waktu dik wat entry pandora dulu .. cantik kan ... tp dah acu ke tgn tak lawa utk ai tgn too small ... har har

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tp nak beli pastikan beli dri org yg benar2.. mksdnya dah selidik.. jangan main beli sbb harga over rndah tp hasilnya nan hado..

minta dijauhkan.

sbb skg mmg byk sindiket emas palsu mmndggkan harga emas rndah. jd ini peluang mereka yng keji itu beroperasi

eh pnjg lak komen =)

hargaemas said...

beli pandora emas 916 lagi elok, value tak jatuh macam pakai pandora "original" ..ke mcm mana.. byk koleksi lagi pandora ni mcm di bit.ly/pandora916

Nina zul said...

Klu nk bli charms je 1g brpe? PM contoh pic2 charms 0173065855 tq. . sngt2 bminat.. tq