Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 24 November 2014

Avril Lavigne + Hello Kitty



Gila!
Aku tak boleh berhenti tengok gambar ini.
Dah share di FB, aku share pula kat blog.
Rasa macam dia sangat cool dalam gambar ni...
sweet, tapi cool!
Satu sebab lagi, mungkin aku tertarik dengan coat pink dia tu, seriously mana nak cari? Terasa nak beli even aku tau aku takkan guna sebab cuaca di Malaysia tidak mengizinkan...hahaha..

P/s : btw, gambar ni penuh dengan warna pink yang lembut. very adorable! ;)

2 comments:

eima said...

xleh tgk .. sbb gambo FB opis aku block ... hahhaha

Rapunzel Cikilolo said...

huhuhu.

avril memang comey pakai ape pun.

aku lg suke die pakai skirt labuh.

lg cute.