Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 5 November 2014

Know Your Shit & Urine !!


Salam ;)
Jom check, apa yang 'bahan buangan' kita ni nak beritahu pada kita:

Poop (instead of calling it as shit)




Urine / Pee


Semoga bermanfaat! :D

P/s : nasib baik dia buat dalam bentuk kartun kan, so cute lah sikit~ hahaha :p


6 comments:

eima said...

aku rasa semua di atas penah terjadi kat aku ... cuma yg warna putih tu je takd e lagi ... hihih

Anis Farhana said...

Wahh bagus lah info ni. walaupun macam geli sikit sebab tetiba terbayang ... ahahaha.

Diana Rashid said...

kalau dia tunjuk gambar betul2 akak report blog ni kat blogger..muahahah

Mia Liana said...

wahhh... info yang lengkap ni. jarang kita nak ambil tahu

Amanda Suria said...

Nice info....dpt knowledge kat sini...thanks Lynn

Cik Balqis said...

Btl tu..klo letak gmba betol xlalu nk tgk..hihi

Belog Miss Balqis