Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 16 March 2015

Ini Kerja Designer Yang Tak Bertauliah



Kelakarlah kau, bro.
Bekas basah kertas tu kena air cantik sangat sampai elok je berkotak camtu ye, bro. Pada aku, bro ni mengalami dua masalah utama iaitu, dia ingat orang lain bangang sangat, dan yang paling utama sekali adalah, DIA TAK RETI MENGEDIT~ soo damn pathetic.

Ini tahap budak degree tahu lah ni camne nak edit sampai nampak real gila sebab kami memang mahir Photoshop, bro. Cuma tu lah, macam aku cakap tadi...even kami mahir, kami tak buat kerja-kerja tak bertauliah macam ni. Tapi disebabkan orang-orang macam kau ni lah yang merosakkan nama designer macam kami ni. Kononnya kamilah yang edit segala-gala bagai yang tak elok tu. Bro baru belajar buat kotak dan blur tool dah nak main tipu-tipu camni. Puiii!

p/s: dapat kat aku customer macam ni, memang masaklah kau! Hahaha :p


3 comments:

reenapple said...

ada juga menipu buat pembayaran.

eima said...

tudia dasat betui ..menakutkan la ....

Diana Rashid said...

Otak macam geliga..agak2 boleh buat batu cincin..tapi bodoh sedepa..hahahah..