Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 16 March 2015

Latest Trend Baju Kurung Raya 2015


Salam.
Haaa~ nampak tak gila awal aku update pasal baju raya. Hahaha puasa ganti pun belum habis ganti lagi dah bercerita pasal baju ghaye, iye? Baju-baju ni aku kira paling latest habis lah designnya, tu sebab aku tak sabar nak share...tak caye jom tengok!




Koleksi kali ni daripada ZEFIKS Collection (n_n)





Haaa...yang bawah ni memang yang paling cantik aku rasa :D
Lembut sangat design dan warna dia. I'm so melting! Heheh..so kalau berminat...boleh lah pergi ziarah page Zefiks di:

Website: ZEFIKS.COM


2 comments:

Puan Kutu said...

wah mmg lawa.sama pattern je cuma lain corak.kena kurus dulu ni baru lawa pakai.hahaha

reenapple said...

Cantik dan modern. "D