Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 23 March 2015

Gambar Tunang & Pre-Wedding Saya (n_n)


Salam.
Bertabahlah...siapa berjaya scroll sampai habis memang korang best! Hahaha :p


















 
















Hahahaha...okay dah..dah...tu saje, dah pergi cuci muka dan rehatkan mata, takut nightmare pulak kan malam nanti lepas tengok beribu-ribu lemon pic kitorang ni. Hahaha... :p


Seriously, our photographer, Mr. Zaki Anuar tersangatlah professional. Semua pic yang aku upload ini memang direct daripada kamera tanpa sebarang edit mahupun sebarang touch up langsung guna apa-apa adobe mahupun apps. I mean petik je dah cantik dah sebab kamera canggih plus dia guna pelbagai lens yang hebat. He's so professional daripada segi dia arahkan kami untuk pose dan naikkan mood kami. And I very recommend him kalau korang tengah cari photographer untuk majlis korang nanti.

Sebarang pertanyaan mengenai pakej fotoshoot boleh hubungi:
Call/whatsapp : +6019 355 1266 (Mr. Zaki) atau
email to hello@whiteshadowstudio.com



All pictures belongs to White Shadow Studio

p/s: sekian terima kasih sudi singgah sini (n_n)

11 comments:

Anonymous said...

bila kawen?

NUR FARIZA UMAIRA said...

Yeayy, berjaya scroll smpai habis!! clap sikit 👏
Btw, 1st pic yg lynn posing sorg atas sofa tu muka dh sebiji mcm dr.halina, wife dr sheikh muszaphar..

eima said...

serius mmg lawa ... mmg hebat la teknik die tu ....

Diana Rashid said...

wah..tak edit ye?memang cantik gambar2 ni..mesti sebab bakal pengantin pun memang dah sah2 orang nya cantik.tak payah edit2 pun..kan??heheh

Myra Anne said...

wahhh.. congrats! =)

POJIEGRAPHY BLOG said...

Terbaik gambar-gambar!

Edmund Ho Kok Wai said...

Hi Selamat Petang, saya Edmund Ho daripada Lazada Malaysia. Boleh saya dapatkan email address Lynn Damya?

Nak bincang pasal advertisement dengan Lazada Malaysia.

Email saya: edmund.ho@lazada.com.my.

Terima Kasih

SAMIQA ♥ said...

tAHNIAH AKAK !!
TUMPANG GUMBIRA !!!
bila makan nasi minyak nya nie ?? :P

btw akak, Nurrul ada buat giveway... law ada masa join yer :) http://youismysoul.blogspot.com/2015/03/giveaway-by-nurrul.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

Alhamdulillah.. tahniah ya =)

tiga lalat said...

Salam. Hee seronoknya dh tunang.

Amanda Suria said...

Tahniah again...akak suka semua gambar2 tu...sweet sgt2