Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 9 March 2015

Tempah Bantal Handmade Felt Murah dan Cantik


Salam.
Ya! Hummy Lovey dah buka semula untuk terima tempahan untuk bulan April dan May 2015 (n_n)


Jadi, pada anda yang memang tengah tercari-cari barang best untuk dibuat hadiah or perhiasan masa majlis tunang / kahwin / birthday / anniversary atau apa saja majlis, boleh lah cuci mata dulu ya, kot-kot ada yang berkenan di hati~ Hehehe

Bantal Birthday Handmade
Rm 45

Rm 50

Rm 45

Rm 45

Bantal Couple Handmade (miko-miko)

Rm 55

Rm 55

Bantal Miko-miko ni adalah bantal karakter yang sangat sesuai digunakan masa photoshoot wedding or pre-wedding anda sebab ia boleh menonjolkan unsur-unsur kecomelan yang melampau kerana mereka ada tangan cenonet yang comel. Hahah!



Bantal Karakter Ganas Untuk Lelaki
Rm 50 / karakter


Rawwrrrr!! Ganas kan?? Hahaha~ okay tu je lah. Dah nak balik kerja ni. So, kalau berminat nak tempah, bolehlah email aku di lynndamya@yahoo.com. Terima kasih (n_n)


P/s: Harap maklum, semua harga produk belum termasuk postage Rm6++

2 comments:

Diana Rashid said...

comel2 semuanya..akaksuka yang miko2 warna pink..:)

Auni Aufa said...

Masih terima tempahan bantal?? Isi bantal tu kekabu atau fiber?