Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 15 March 2015

Saya Tengah Lukis Doodle...


Salam.
Masih lagi tentang projek craft. Kali ni, ada seorang cikgu a.k.a kawan lama aku, nak order keychain doodle daripada aku, tapi dia nak warna-warni punya. So, aku dah eksperimen kalau color-color guna dakwat, bila kena air, jadi comot dan cepat pudar warnanya.

Jadi, aku suggest kat dia jenis tampal sticker pada keychain tu nanti, so sekarang ni aku tengah sibuk mendoodle dan mewarna doodle...


Nanti bila dah siap, akan print atas sticker dan lekat guna mesin 'press'. 

Ini edit-edit je dulu untuk bayangkan camne rupanya bila dah siap nanti..harap-haraplah hasilnya jadi comel dan cantik macam tu nanti. Paling penting, harap warna tak lari..huhu

P/s: dah siap nanti aku update :)


1 comment: