Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 2 March 2015

Spongebob & Patrick Nak Naik Darat Wehh :D


Salam.
Hahaha...aku ni umur je dah cecah 26 tahun, tapi masih suka tengok kartun. Lebih-lebih lagi kartun Spongebob yang dah alihbahasa Melayu kat TV9 tu. Bangang-bangang je benda yang Spongebob buat. Haha~


Ni movie terbaru siri Spongebob ni, versi 3D. Geli pulak aku tengok Spongebob ada sixpack macam tu, sebab selama ni tengok dia cenonet je kan macam span betul. Hahah!

By the way, aku nak tengok citer ni. Tapi aku tak rasa ade orang nak teman aku, sebab semua tak suka tengok citer kartun. Haha! Last aku tengok citer kartun kat cinema citer Lorax ni haa...


Cuma tengok kartun kat cinema ni, kita rasa macam kat tadika sikitlah sebab ramai parents yang bawak anak-anak diorang kan. So, keterujaan kanak-kanak tu buat cinema tu meriah sikit~ Hahah!


Owh haa! Doraemon Stand By Me pun ade movie dah~ Episod last, episod paling sedih dalam siri doremon. Aku tak tengok lagi yang versi Movie ni. Ini kalau tengok dalam cinema best jugak ni, boleh nangis sorang-sorang! Hahah awakkk jom tengok doremon!! >_<

Tengok gambar je dah sedih.... :'( wuwuwu

P/s: ape daa...entry ni mula-mula teruja nak tengok spongebob, akhir-akhir nak tengok Doremon pula (-_-') Tengok dua-dua lah jom?


5 comments:

Diana Rashid said...

Ni lah dua filem yang Maisara dok tergedik-gedik nak tengok...

Aisya A. said...

doraemon stand by me tengok dah tapi yg download je lah :P

spongebob, awal2 lagi tunang dah ajak tengok. dia ni kemaruk sikit dgn kartun spongebob, nape ntah.

An Najwa said...

hey3x....da lama tak terjah belog lynn nie... ^_^

kita serupaaaa.... walaupun dah bertambah usia tapi still suka tengok cite karton lagi...

bosan2 tengok upin ipin, tak pun tengok detective conan..hehe

nusha fasha said...

Bru tau ad yg ni. Haha

eima said...

pesal doremon cam dah mati je .. berbayang je tu ...

aku mmg suka tgk kartun dr dulu sampai dah tua ni ... so tak de masalah sgt klu anak aku marathon tgk kartun dr pg sampai mlm ...sbb aku enjoys keh keh keh ....