Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 13 March 2015

Puzzle Bergambar Customade Yang Murah dan Menarik

(Entry sticky post, sila scroll ke bawah untuk baca entry baru)

Salam :D
Siapa suka main susun-susun puzzle masa dia kecik-kecik dulu? Seronok kan! Lagi best kalau kat puzzle tu ada muka kita sendiri dan kita boleh tulis apa saja ucapan yang kita nak. Ramai tau orang dah tempah puzzle customade ni!

Puzzle Bergambar Customade Untuk Anniversary

Puzzle Bergambar Customade untuk E-Day

Puzzle Bergambar Customade Untuk Birthday

Puzzle Bergambar Customade Untuk BFF


Puzzle Bergambar Customade Untuk Personal

Dan paling menarik, puzzle gambar bentuk love pun ada kalau korang nak. Comel sangat kan! Mana nak dapat kalau beli kat kedai~ hehehe

Suruh Anak-anak Buat
Dah alang-alang benda ni pun namanya puzzle a.k.a permainan kan, so ramai juga ibu-ibu yang tempah untuk 'cabar minda' anak-anak mereka. Budak-budak mesti teruja punya nak susun puzzle tu sampai siap kalau diorang tahu muka diorang ada tertempek kat situ~ Hahah..

Biar Diorang Yang Buat
So, customer juga boleh request kalau nak diasingkan kepingan-kepingan puzzle tu daripada papan puzzle tu. Kiranya kalau korang nak terus pos pada kawan-kawan ke, kawan korang tu dapat dan dia kena selesaikan puzzle tu dulu untuk tengok apa sebenarnya yang tertempek kat puzzle tu. Adakah muka dia, muka korang atau pun muka bersama. Hahah :p

Melamar Guna Puzzle Bergambar??
Whoopz!! Why not?? Sebelum orang lain buat, better korang buat dulu. Tulis je 'Will You Marry Me?" kat atas puzzle tu, teraburkan, dan nanti masa korang dengan si dia tengah dinner, suruh dia susun, time tu jugak!! Then, just ready for her answer~ Heheheh :p

Puzzle Bergambar Customade Boleh Di-Framekan
Untuk puzzle bergambar ni juga, korang boleh request untuk letak dalam frame macam ni haa:


So, pada yang berminat nak tempah, bolehlah order laju-laju di FB mereka iaitu : FB PUZZLE BERGAMBAR (Klik). Banyak gila lagi gambar kat FB diorang tu.

Atau boleh whatsapp Naimah di 018 - 954 1900

Harga Puzzle Bergambar Customade:

Puzzle Saiz A4 Rm25 + Frame Rm10
*standard size kertas A4 biasa

Puzzle Saiz A5 Rm20 + Frame Rm5
*saiznya setengah saiz kertas A4

Puzzle Bentuk Love Rm25 (Takde Frame)
*saiznya lebih kurang setengah saiz kertas A4

*Design adalah PERCUMA
- Postage caj min sem. M'sia: Rm8
- Sab/ Sarawak min: Rm10

P/s: Murah dan berbaloi kan! Sama-samalah kita menyokong industri usahawan tempatan (n_n)


2 comments:

IntaNBerliaN said...

wah, canggih je idea ni.... menarik!

IntaNBerliaN said...

pasal iklan innity tu :- akak copy paste kat sini ek... dh jwb kt kotak komen td... hihii

alaaa mcm menyusahkan je bunyi ek... adehhhh... tapi itulah antara iklan innity sebenarnya... biasa kita nmpk blog yg ada "nama" jd camtukan... nk kne skip bagai... adehhhh

sorry yer... tapi harap dpt skip je iklan tu ek... jgn klik pangkah... hahaha ;p

TQ