Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 1 June 2015

Aku baru tahu Muzic Nuss ni sedap rupanya....


Salam.
Aku ni selalu je beli wafer Muzic, tapi langsung tak pernah beli yang Nuss Edition ni.


Hari tu, kawan aku beli, aku pow dia sebijik. Terus rasa nak berguling-guling kat lantai sebab rasa dia sedap sangat.


Tengok dia punya kesempurnaan corner dia tu, sangat kemas! Bila kita gigit je, baru tau coklat tu cairrrr rupa-rupanyaaa la hai~~~ (berguling-guling lagi) Terasa macam Kitkat Rubies yang mahal gila tu hah, cuma Kitkat tu luar dia bersalut coklat. Apapun, Muzic Nuss memang sedap!

Balik aku terus singgah kedai runcit cari menatang ni, nasib ada. Bawak balik rumah, ha ngkau...mak ayah adik aku semua pun cakap benda ni sedap. So, terbukti aku tak tipu kan? Hahah!

P/s: excited citer pasal Muzic Nuss ni sebab rasa memang sedap gila..hahah


4 comments:

Diana Rashid said...

kena baca sambil sorok2 ni..anak akak hantu benda2 gini..buat masa ni pantang sebab baru lepas sembelit..eheheheh

POJIEGRAPHY BLOG said...

My fav ni masa kecil dulu. Bhahaha! Dah kurang sikit makan sebab agak manis. But terasa nak cuba yang baru ni!

eima said...

KAMI MMG SUKA MIZIC ....
TAPI TAK PENAH LAGI BELI YANG NI
FAHIM SUKA YG HITAM PUTIH TU

Aisya A. said...

ni yg macam nak carik jugak niiii