Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 25 June 2015

How Fashion Designer Get Their Inspiration

Salam.
Jom, kita tengok proses 'luar biasa' para pereka fesyen professional dalam mendapatkan idea dan inspirasi untuk hasilkan koleksi pakaian mereka.







Sangat best! Rasa menyesal pulak dulu aku tak amek course fesyen, konon masa tu rasa menjahit ni leceh. Malas. Kalau tak, mesti aku dah boleh bukak butik sendiri sekarang ni. Huhu takpelah, dah dapat bukak kedai bantal pun dah Alhamdulillah dah..hehe :D

P/s: sebab tu lah koleksi baju designer mahal ;)

1 comment:

Razfira said...

susah kan sebenarnya nak cari idea..