Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 3 June 2015

Let's Grab Voucher NIVEA Sorang Satu!! So damn easy (n_n)


Salam.


Hahahaha berita ni cukup menggembirakan aku sebagai loyal customer produk NIVEA. Untuk makluman korang, NIVEA tengah promote Nivea Color Lip Balm yang pelbagai perisa dengan menawarkan cash voucher untuk kita beli lip balm tersebut kat Guardian nanti!! Cara dia pulak, tersangattttttlahhhh senangnya!!

Hanya LIKE FB Page Nivea, dan join Lovely Lips Personality yang Nivea anjurkan ni..



Pilih je ilustrasi bibir yang menunjukkan bentuk bibir korang, dan lepas tu korang terus boleh download cash voucher korang atau boleh terus redeem di Guardian untuk beli Color Lip Balm tersebut!! Mudahhh kannn :D

Aku dah download cash voucher tu, so boleh beli Lip Balm ni. Dapatlah jimat sikit sebab dah ada voucher ni. Thanx, NIVEA! (n_n)

Sedikit review tentang Lip Balm Nivea
Lip Balm Nivea tersangatlah smooth dan lembut bila sapu dekat bibir. Terasa sungguh lembap dan best bibir lepas sapu Lip Balm Nivea, plus color dia light-light je, so natural dan best! Tak rugi try~ :D

P/s : i love NIVEA ;)


5 comments:

nor nazliana said...

ala kita online ikut hp jer..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kena rebut peluang ni..hihihi

Diana Rashid said...

nak jugak la..TQ Lyn..

Razfira said...

memang suka brgn nivea.tq!

eima said...

done!!