Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 14 June 2015

Macam mana lahh aku nak photoshoot kahwin nanti ni...


Salam.
Hish stress pulak aku bila tengok gambar-gambar wedding rakan-rakan sekalianku di FB. Bukan stress sebab aku tak kahwin lagi, tapi stress memikirkan macam mana ek diorang boleh berposing dengan begitu cantik dan nampak natural je gitu??

Aku ni memang suka ambil gambar, tapi satu masalah aku adalah aku tak suka lahhh gambar aku kena amek. Kalau candid, takpe, ni nak kena posing-posing begitu~ posing-posing begini. Aku tak sukaaaaa gambar aku kena ambil...wuwaaaaa~ Aku tak reti pose. Even photographer dah ajar pun, aku rasa cam terpakse je..Hadoi~

Flashback masa tunang dulu, buat outdoor pun rasa macam nak lari daripada photoshoot sebab aku tak reti pose. Even suruh jalan je pun aku rasa awkward. Damn~ Apatah lagi nanti dah kahwin, nak bergambar romantik-romantik dengan husband aku camne entah.... (-..-') Hadoilahh...Kalau dulu masa tunang ketakutan utama adalah masa first time pakai contact lens, maka untuk kahwin ni benda yang paling aku takut secara rasminya adalah wedding photoshoot. Boleh gitu?

Hmmm....kahwin nanti kita wefie je boleh tak wak?

Jimatttt sikitttt~~~hahahaha!

P/s: aku dengar photographer tu dah suruh tunang aku buat research pose-pose wedding supaya senang nanti nak pose masa kitorang punya outdoor. Hadoi matilah aku menjadi kayu nanti T_T

3 comments:

eima said...

KAH KAH KAH ...AKU PUN SAMA KAYU ... JDNYA GAMBAR KAHWEN BYK YANG TAK CANTIK KUIKUI

hidayu ayumie said...

heheeh ala same la cm ayu pon
tapi nnt bnd tu dtg sndiri tauuu
main posing jela

Razfira said...

betullah mcm mana diorang leh buat pose2 menarik n perfect? terfikir jugak