Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 16 June 2015

Contest Untuk Si Kaki Travel !!


Salam!
Korang suka pergi melancong?? Kalau ya, memang peraduan ni untuk korang. Let's have a look! ;)


Hadiah??
Dianjurkan oleh Tigerair, anda berpeluang memenangi grand prize yang berupa penerbangan percuma selama setahun ke mana-mana saja destinasi yang anda idam-idamkannnn!! Diulangi, PENERBANGAN SECARA PERCUMA SELAMA SETAHUN okayyyyyy~ Means tiap-tiap bulan u'ollz boleh melancong tau! Siapa tak nak, memang rugi!! Err...kecuali buat mereka yang takut nak naik kapal terbang..hihihi

Cara Penyertaan??
Senang gila!! Cuma ceritakan secara ringkas, korang pernah pergi mana, then apa yang menyebabkan korang nak pergi balik ke situ. Contoh, korang pernah pergi London, tapi masa tu bukan musim salji. Jadi, korang rasa naakkkk sangat pergi lagi untuk menikmati musim salji di London. Haaa kena camtu ye..bukan cerita tentang tempat yang korang belum pernah pergi. Sebab tu tagline diorang 'Who says you can't go back?' tu...Hehe~

Setiap sorang boleh hantar satu entry je. Nanti, entry cerita yang korang dah submit tu akan terpapar di ruangan Tigerinsider Strories camni:

Open for All
Haa lagi satu, even dalam T&C dia tulis terbuka kepada Singaporean, tetapi mereka ada menyatakan juga satu dunia boleh join! So, takde masalah untuk orang Malaysia kalau nak join.

Jadi, kalau nak join, silalah klik SINI yaaa!! Semoga menang!! :D

P/s: Tempoh peraduan korang boleh baca kat situ jugak ya. Hehe

2 comments:

eima said...

menarik .... nk try la

hidayu ayumie said...

ni kalau kaki travel syokk ahh ni