Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 9 June 2015

Jana Pendapatan Dengan Franchise Sotong Rangup Yang Sedap!!


Salam.
Aku dapat tahu tentang franchise sotong rangup ni pun masa niaga kat pasar malam 3 minggu yang lalu. Memang baru lagi kot? Sebab aku tak pernah nampak lagi franchise jual sotong camni kat Johor.


Ni aku try nak rasa sedap ke tak. Ada dua jenis yang dijual iaitu sotong ring dan sotong king. Dua-dua bersalut tepung goreng dan digoreng rangup dengan rempah yang sedap nyum~nyum~nyum!! Sotong ring tu biasalah bentuk dia bulat-bulat macam ring tu kan, kalau sotong king pulak, guna sotong besar camni haa...


Dia akan potong kecik-kecik, dan kalau korang suka pedas, boleh mintak yang spicy punya. Ala-ala ayam Uncle Bob lah..hehe


Rasa memang sedap. Dah 3 minggu berlalu, aku tengok sambutan terhadap gerai sotong tu memang sangat menggalakkan!! Aku punya gigih beratur sama semata-mata nak beli sotong rangup ni tahu? Terbukti kan, ianya memang sedap. Aku tak tipu.

Justeru, sebab itu aku rasa franchise sotong rangup daripada AR-AZMIL SOTONG RAJA ni berpotensi untuk lebih berkembang macam franchise-franchise food yang lain! Bagi yang memang minat berniaga dan terfikir-fikir perniagaan yang apa nak diceburi, mungkin boleh rebut peluang ini.


Facebook: AR-AZMIL SOTONG RAJA (Klik)

Hah! Tu diaaa~ dengan bermodalkan bawah 5K je anda dah boleh bukak kiosk franchise food camni. So, apa tunggu lagi?? Rezeki Allah tu luas. Cepat-cepat call no. fon yang tertera tu dan usahakan lah kiosk anda dengan jayanya!! Yeahh!! Semoga dimurahkan rezeki semuanya, in shaa Allah (n_n)

Okay itu saje, semoga bermanfaat. Aku review free je hah, ikhlas untuk bantu anda sikit-sikit. Thanx sudi singgah sini :D

P/s: sotong goreng dia sedap wehh...tak tipuuu!! Cuma tak tabah nak beli selalu sebab que ramai gila T_T isk3..


11 comments:

eima said...

LAKI AI PENAH LA MKN SOTONG NI KAT PASAR MALAM TP TAK SURE JENAMA APE .... DIE KATE OK LA ... TP AGAK MAHAL RM 12 SEKOR ....

Nadia Johari said...

perghh dahla besar..mesti sodapp

nuyui a.k.a miss YUI said...

uih menarik ni.. kat ipoh mcm xde lg ni..

Diana Rashid said...

harga nya murah..boleh untung ke kalau jual..heheh

hidayu ayumie said...

penah nampak kat shah alam
tapi xtau francais ape
tapi lagi mahal rasenye
ni bakal meletop2 ni
xrugi kalau nak bkk perniagaan ni kan

Ezzat Chong said...

Azmil ni kawan lama saya masa kat hostel dulu. Murah rezeki dia. Good job my friend!

Iman Nurnadhirah said...

Blh try ni

SBA PRINT & SERVICES said...

pernah lalu & tengok signboard ni... tp kat mane eek....

Noor Asri Mohamed said...

setiap 3 bulan pembekal naik harga barang..mapus macam ni

Atasha said...

Kat sini pakej perniagaan sotong raja ni RM 2999 je .
try usha kat blog ni www.bisnesayamgunting.blogspot.com
kalau korang nak niaga memang sesuai la..

lalowawaful said...

Kat johor bahru area mana ye ada jual?? hmm?