Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 11 June 2015

Susah betul nak dapat syampu ni tau!!


Salam.


Sejak aku pakai Head & Shoulder Itchy Scap Care ni memang hilang segala masalah kegatalan kulit kepala aku ni haa. Sangat selesa, plus rangkaian syampu Head & Shoulder kan 'menthol-menthol' belaka. So, hasilnya kepala sejuk je lepas mandi. Haha~

Tapi nak cari dia punyalah susah! Dekat area tempat aku ni, memang susah betul nak jumpa syampu Head & Shoulder yang Itchy Scalp Care ni tau! Kalau ada pun yang besar gedabak tu je haa. Yang kecik semua habis. Memang selalu je lah habis. Apa ramai sangat ke yang gatal kepala ek? 
So, terpaksalah beli yang Cool Menthol punya. Tapi not bad jugak, sebab kepala memang tak gatal langsung even tak guna yang itchy punya. Haha bagus betul! Thank you lah Head & Shoulder yek! :D

P/s: banyak try syampu untuk hilangkan masalah kulit kepala gatal, last-last Head & Shoulder jugak yang berkesan. Takpelah, mahal sikit janji okay! (n_n)

4 comments:

eima said...

tah la ai pakai sunsilk je .... kadang2 tukar ikut suka hati .... janji wangi

POJIEGRAPHY BLOG said...

Best. Terasa fresh bila pakai shampoo ni. Hahaha!

Aisya A. said...

pakai pantene skrg ni tp tu pun rasa mcm nak tuka je. hmmm

hidayu ayumie said...

ayu suke yang bau epal tu
sedap pakai syampoo ni
berangin je rase