Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 10 June 2015

Baju Kurung Moden 2015 ZALORA


Salam!
Aku rasa ramai yang dah tercari-cari baju raya untuk tahun ni kan? Bagi mereka yang gemar beli baju kurung yang dah siap, plus suka beli secara online, mari aku tunjukkan few design baju kurung moden yang dijual di Zalora untuk raya tahun 2015 ini.

*bagi siapa-siapa yang nak Special Kod Diskaun Zalora, sila scroll entry ini sampai habis ya, kod tu boleh 'memurahkan' lagi harga-harga baju di bawah ni~ Hehehe :D 

Brand: Gene Martino
Range Price : Rm100 - Rm150

Keunikan: Lace dengan warna yang lembut dibahagian hadapan
RM 119.00
(Polyester - Relaxed Fit - Grey/Pink)

Keunikan: Lipatan Kain yang beralun seperti renda, dan riben di bahagian belakang baju
RM 139.00
(Polyester - Relaxed Fit - Red/Black)

Keunikan: Lace di bahagian depan baju dibuat dengan glittering fabric yang membuatkan ia menonjol walaupun simple. Sesuai guna untuk bertunang.
RM 139.00
(Polyester - Relaxed Fit - Grey)

Keunikan: Lace di bahagian depan baju dibuat dengan glittering fabric yang membuatkan ia menonjol walaupun simple. Sesuai dijadikan baju pengantin.
RM 139.00
(Polyester - Relaxed Fit - Green)

Keunikan: Dah tentunya pada design bertingkat tersebut! Hehe
RM 119.00
(Polyester - Relaxed Fit - Purple)

So, itulah antara baju kurung moden yang simple tetapi tetap menonjol rekaannya pada beberapa bahagian. Sesetengahnya pulak guna fabric berkilat yang menjadikan baju tersebut sangatlah sesuai dijadikan baju tunang, baju kahwin atau baju dinner.

Haaa okay! Seperti yang dijanjikan, inilah kod diskaun untuk anda yang sudi baca entry ni sampai habis!


Kod ni bukan je korang boleh guna untuk beli baju-baju kurung cantik kat atas tu, tapi jugak boleh guna untuk beli hampir 90% item di laman web Zalora tu :D

So, kalau nak tengok tutorial dan syarat-syarat nak guna kod ni, sila lah klik Nak Guna Kod Diskaun. Terima kasih sudi singgah!

P/s: rasa nak beli jugak je baju-baju ni..hahaha

3 comments:

eima said...

Murah la tp ai risau size x kena.....ai is kurus

chernonet said...

Suka design2 camni tapi zalora xbyk size utk petite cam saya ..huhu...saje blogwalking, salam perkenalan

Diana Rashid said...

ramping2 semua nya..akak dok tepi je la..hahahha