Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 6 September 2011

Cuti Sem sudah habis bro !

AMARAN : Baca entry ini dengan penuh emosi !
apekah???
bukan aku dah habez degree ke??
bukan aku dah graduate ekk??
lepas cuti sem 4 bulan..fuhhh
rasa malas giler dah nak balek U...
bila kenang-kenangkan cuti ni tinggal lg brape hari je ni..
arghhhh tak sampai seminggu lagi pon...
tak nak balik  ! tak nak balik !
apsal aku rase macam homesick ni...wuwuwu
 dah ah nexsem xdapat kolej...
menurunkan semangat aku nak study je ahh !!
mane lahh aku nak merempat merempit nexsem ni...??
owhhh pejabat kolej, ohhh aku tak tau nak cakap ape...
kalau aku tak dapat kolej.....
memang lahh..aku berkhemah depan kau wahai pejabat kolej..
sampai kau give up dan bagi aku bilik...
kalau kau tak give up, aku give up...ohhh tidak
adoi mati ahh ikat perut.....makan nasi lauk telur je..
wuwuwu...sape2 yang bace ni tolong doakan aku sekali kay..
semoga aku dapat kolej nexsem....amin ~~~