Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 12 September 2011

excited yang ter'stop' !

pernah tak korang rasa excited sangat
dan tak sabar nak tunggu 'something' tu...
tapi...dekat2 nk sampai kepada something yg ditunggu-tunggu tu...
hanya kerana satu ayat saja....
terus buat korang down dan rasa...
tak payah ahh !
then cancel sbb apa yg dibayangkan
confirm tak jadi mcm yg dibayangkan tu
hanya kerana satu ayat tu...
ayat tu tak kisah lah pape pon..
yang penting ia seakan batu besar yang terus hancurkan ke'excited'an korang !

No comments: