Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 6 September 2011

Sushi Coklat ??

aku memang tak reti makan sushi...
sebab dulu aku pernah try nak merasa gak makan sushi ni...
tapi bila masuk je mulut aku rasa mcm loya2 je..
terus aku tak lalu dah dengan sushi bagai ni..
tak kisah lah orang ckp sedap ke, lazat ke...
aku masih lom leh terima lagi nak makan sushi ni...
tapi...bukan untuk SUSHI COKLAT ni !! :D
wuuu...aku first time tahu sushi coklat ni wujud...
kat malaysia ada jual tak?
kalau ade leh ah rekomenkan kat aku kat ne ade jual mende nih...
bgtau harga dia sekali kalau boleh ea...nak gak ajak sweetheart aku try chocolate sushi ni..hehe
macam sedap kan...nyum nyummm !
luar dia coklat keras ala2 choco top kat McD tu..
then 'nasi' dia tu dibuat dpd marshmallow dan coconut (ala2 candy)
atas tabur je strawberry...
yg dalam gambar ni homemade je, aku jumpa...
agak-agak ade masa leh gak try wat mende ni kan..
asyik buat cupcake je...haha
ok itu je aku nak share...
thanx Readers :)

3 comments:

Shafiq Hashim said...

Sedapnya Sushi..Lapor Plak..

owner : Lynn said...

haha..pegi lah sushi king..

Zaza Ridzlan said...

teringin nak cuba sushi, tp xpernah cuba lg..kt sini xde..huhu