Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 6 September 2011

Raye dgn kucing !

hai readers, dah konvoi raya ramai-ramai ke??
siang tadi aku dgn family aku beraya dpd pagi sampai mgrib..
tak leh smpai malam, sebab malam umah aku pulak kena serang..huhu
so tadi aku beraya empat buah umah je area kota tinggi, johor...
sape orang jay bee kat sini ~~? haha
tapi aku bukan lah nak cerita pasal aku beraya ke ape..
cuma aku nak share apa yang bestnye sepanjang perjalanan kitorg td..hehe
first sekali, kat kampung aku..memang selalu kucing datang..
skang dah beranak pinak dah...dan raya tahun ni ada dua ekor anak kucing yg comel dan....ye, comel !
hahaha...aku kalau nmpak kucing memang pantang sket...konfem kamera aku penuh dgn pic dowg..
jadi, aku nak share kat korg pic2 kucing2 ni... :)
ni oren kecik...
ni name dia gemok...
pagi tadi dowg ni aktif betul...asyik lari-lari je, penat aku kejar..
dapat lah snap beberapa pic tym dowg bermain-main..hehe
si oren ni duduk lama kat daun ni sampai tertido......zzzz
tido sudah....hehe...
lepas tu, aku pon pergi pulak umah makcik aku...
yang ni lagi ahhh banyak giler kucing tapi........
xde orang kat umah, so aku just amek pic kucing yang ada kat lua umah tu je lah..hehe
kucing ni aku tak tau pe nama dia...xgemok sgt tapi bulu dia bersih gila !
 ni tak tahulah...adik-beradik dia kot~~~

haa lepas tu, kitorg gerak pulak umah makcik lagi sowang...yang ni pon banyak kucing gak kat umah dia !
comel ! hehe jom tgk pic anak kucing tu...:)
aku suke giler kucing ni sebab kaki dia macam pakai stokin..hehehe
kat umah tu ada dalam 4 ekor kucing....ada sekor kucing yang mata dia buta...
kesian sebab bila dia jalan, slow je and selalu tersondol dinding or pape je lah kat depan dia...
ni kucing yg buta tu...kesian tengok... ;(

ade sekor lagi kucing, ala2 remaja lah umur dia...comel gile...!!
hahaha sweetkan ! aku suke giler....muke innocent je kucing nih...haha
ok kite tengok lagi kucing gemok yg pakai stokin tu lagi... :D
hahaha okay tu jelah...pic hari raye aku...
orang lain beraya amek pic orang, aku beraya penuh pic kucing je..hehe
okay thank Q pd yg sudi bace smpai habiz.. :)

(n_n) nak kucing maru yg suke masuk dlm kotak tu~~~ huhu

No comments: