Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 9 September 2011

kepentingan sapu tangan & handiplast

 
seperti tajuk entri ini,
ramai yang tak tahu kepentingan sapu tangan dan handiplast ni...
tahu tak yang kedua-duanya itu boleh merapatkan hubungan korang dengan pasangan korang??
haaa tak tau kann..meh aku ceritakan sikit macam mana...
sapu tangan penting untuk perempuan...
manakala handiplast penting untuk lelaki...
jadi time korang berdating...contohnya tiba2 korang termarah kat awek korang...
sampai dia menangis....waaaaaaaaa~~~
korang kalau tak reti pujuk pon xpe...jgn gelabah sebab aku tau ramai lelaki tak leh tgk
awek dia menangis....so, korang boleh lah
dengan bergaya dan penuh kasih sayang kononnya,
bagilah sapu tangan itu kepada awek korang...sbg tanda korang sedang memujuknya...
konfem dia cair dan akan ckp "wahh...so sweet~~"....
dan dia akan ingat sampai bila-bila punya lah..hehehe
ke korang xbwk sapu tangan?? haaa...tu ahh kan aku dh cakap sapu tangan tu penting !
ok yg awek ni pulak, korang kena faham...
lelaki ni dia lasak sikit...kadang2 boleh tercedera tanpa diduga (pergh ayat aku)
aku bg contoh terdekat, bf aku...kadang2 dia sendiri pon xperasan tangan dia luka...
so dlm situasi ini..korang leh la tunjuk yg korang ambil berat kat dia..
amek hndiplast bagi kat dia... (itu kalau minah yg cool lah) kalau yg comel sikit dia akan
amek handiplast kat dalam handbag tu, bukak and tampalkan kat luka bf dia..
hehehe.....
laaa....korang pon lupe gak ke bawak handiplast??
kann aku dah cakap, handiplast tu penting....
hahaha jadi kalau nk tau tips ni berjaya ke tidak, try lah sendiri...
sesekali guna cara yg simple tapi lain dpd yg lain pon okay jgk...
takkan asyik 'saya belanja awak makan', 'sy belanja awak tengok wayang...'
cube try tips ni okay...
semoga berjaya ! :D

(n_n) dpt idea dpd love story sendiri...my sweetheart mmg salu bwk sapu tangan,
aku ni plak selalu bwk handiplast sbb aku slalu luka..so time dating, memang selalu ter'exchange'..
dan aku rasa hal kecik ni pon leh buat hubungan tu jd sweet lagi.. :)


No comments: