Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 23 April 2015

Jaclyn Victor Guna Pin Baju Untuk Umumkan Kehamilan


Salam.
Hohoho...first time tengok gambar ni aku macam tak perasan ada makna tersirat.


Sekali tengok, aku ingat sape lahh yang sampai pin pun nak jual kat FB (sebab dlm pic ada banyak size kan) hahaha...bila tengok lagi sekali, eh...eh...


Sweet sangat kannn (n_n) hahah, jap lagi ape lagi cara lah yang orang akan guna sebagai simbolik kepada ke-mengandung-an mereka ya..hahaha

P/s : tahniah Jac...aku undi dia 2x masa Final Malaysian Idol dulu tu..hahaha dia satu-satunya artis yang pernah mendapat undian SMS daripada aku. Muahahaha..suara dia gempak kot~ :D


3 comments:

eima said...

tahniah jac .... mmg unik ...

Myra Anne said...

baru dengar kat radio tadi. heheh.. pray hard for my turn pulak. ^_^

Mime MF said...

ala comel betul..haha kalau sekadar tgk je mmg tak paham la mksd dia ni..;p