Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 17 April 2015

It's Sunnah (n_n)


Salam.
Sunnah Nabi ni amatlah terlampau banyaknye kan. Aku tahu ramai yang dah amalkan sunnah-sunnah Nabi ni, so aku share kan ini supaya kita semua dapat tambah lagi dan ikut banyak lagi sunnah Nabi ni..(n_n) InsyaAllah~


















Okay itulah dia antara sunnah-sunnah Nabi yang sangat digalakkan untuk kita amalkan dalam kehidupan seharian kita, dapat pahala tau. Mudah je kan (n_n) Ada banyak lagi kalau korang google, taip je 'It's Sunnah' nanti akan keluar yang versi kartun macam ni. Mudahlah kalau nak ajar anak-anak ke apa..hehe :)

Okay semoga bermanfaat. Terima kasih sudi singgah sini.

Hehehe~


1 comment:

Wanyob said...

Leh print nie bagi anak baca