Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 14 April 2015

Jom ah teman bayar parking ticket !!


Salam.
Hahahaha..aku terjumpa kartun ni kat FB tadi, terus toink2 terkena batang hidung sendiri. Hahahaha..

"Membayar tiket parking tugas yang berat, ayuh sekeluarga beri semangat"
Tak dinafikan, aku pun macam tu~ rasa gelabah kalau bayar parking ticket sorang-sorang. Hahahaha...haa lagi satu, aku kalau nak basuh tangan kat sinki lepas makan kat restoran, seboleh-boleh nak ajak abah aku, sebab takut malu kalau sinki tu takde air. Haha! Atleast kalau ada abah aku, boleh lah malu bersama~ Hahaha :p


5 comments:

Diana Rashid said...

hahaha...parah nih..Maisara pun pi cuci tangan sendiri tau..

Ainul Mustafa said...

hehehe..kalar la awak ni. takpa boleh diatasi perasaan itu

eima said...

ko ni mmg pelik la dik ... kah kah kah
bak pe jd gitu ... nk kate self confident kurang aku ko sgt berkeyakinan je wei .....

tak pe nanti suruh hubby pi byr parking .... nantiii bila dah akwen

Razfira said...

hahahha comel je

Myra Anne said...

hahaha. ok lawak. kte dulu takut pegi isi minyak kete sorang2. sebab takut malu kot2 minyak melimpah ke. corong tak lepas ke. macam2 sangat. hehe