Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 22 March 2012

Alice In The Box (illustration)


Assalamualaikum and hi readers. Certain readers masih ingat lagi
entry aku pasal dak kecik yang bernama Alice tu? Sekarang ni
Alice masih di luar, siang merayau mencari makanan dan malam
tidur di dalam kotak. :(


Ni lah Alice...


the making process (Psd and Ai)


dan finalnya, jadilah Alice macam ni :





Sekian, terima kasih sudi baca (n_n)


14 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

cntiknya damya..awk bbakat..zaza dh lama xbuat benda2 mcm ni..

Unknown said...

lawanyaaa.kreatif gile kauuuu ;) kelass gitewwwww jahh.

p/s:mmg kau xjmpe pon,sbb latest entry aku letak disable for comments ;)

reenapple said...

Ah.. cantik.. =)

gdsbnga said...

comel comel comel :D

Nong Andy said...

hebat! jeles..

kamu sungguh berbakat :)

huda jamil said...

gile kreatif. kalau aku yang lukis mmg jd org lidi sampai bile2.

nur fatinah mohammad shariff said...

akak, cantik laa. suke tengok :)

Lynn Damya said...

terima kasih semua, sy tak lah berbakat, cuma bila dh masuk bidang art, kenalah belajar smpai pandai..wuwu...tQ :)

Kc Kasedah said...

terer jugak awak ni ;)

Lynn Damya said...

Kc Kasedah : terima kasih :) ade ramai yg lg terer :)

cici tembikai said...

guna ai babe ? cantikkknya =) one day if we meet up you should teach me how to do this . maklumlah kami belajar basic2 je -.-

Lynn Damya said...

cici : haha boleh je ajar u cici, tp i xhebat Ai sgt, still ada function yg i xtau..hehe

Nong Andy said...

kalau aku pandai lukis mcm ni. aku akan buat komik byk2 hehehe.. aku suka komik dan aku suka cerpen. bila ia di gabungkan it like perfect.. hehehe!

* kau patut kembangkan bakat ni :)

Narumi Leo said...

Terigin nak tengok Alice dlm bentuk scary video msti best!!