Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 15 March 2012

Kesengalan Melanda


Hai guys. Tadi aku tengah mengira-ngira bajet aku.
Niat di hati nak guna kalkulator kat phone ni, tapi
rasa macam senang-lenang sangat. 


Jadi, aku pun kira lah secara manual atas kertas.
Kononnya untuk kasi otak ni exercise lahh sikit. HAHAH~


Tengok ni aku kira, setakat tambah
tolak je apelahh sangat....Pinjam sana, pinjam sini
dah dapat jawapan~




Siap darab-darab lagi tu~~~





Then, nak tunjukkan kehebatan aku lagi,
aku bahagi pulak tu~~





Eh, sengal !


Ada ke bahagi macam tu (-_-')


Actually, aku TERblur lah jugak sekejap tadi, fikir
camne nak bahagi..hahaha :p
             



psst : terima kasih kpd yg BW dan new followers blog ni, harap maaf
        sebab aku tak boleh lagi nak loading blog korg, cuba jugak, hari2
        aku cuba, tapi yelahh...BB tak bayar lg..isk2...nt dh bayar tenet,
        aku datang blog korg bwk rombongan cik kiah okay :D




4 comments:

..cik gugu.. said...

dol, bahagi laen pattern lah .. haha

Nong Andy said...

kita ada masalah yg sama. berukband yg berperangai mcm beruk!! hehe..

cici tembikai said...

hahah babe , I pernah kot ter bahagi macam tu -,-' lepas tu mmg I loading lah , kenapa macam terencat je bahagi ni -.-

afiqazizan said...

Haha kelakar betul cara bahagi awak..:)lainkali jgn buat camtu lgi..:)