Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 23 March 2012

Lorax comel, tapi....


Assalamualaikum and hi readers. Tadi, aku pergi tengok wayang.
Semangat nak tengok John Carter, tapi ada yang 3D je :(


Terus ubah fikiran, nak tengok citer The Hunger Games, 
tapi penuh pulak, tinggal seat depan sekali..
Owh sedihh :(


So at last, buat keputusan untuk tengok citer Lorax, menatang
yang berwarna oren tu. Orang cakap kelakar. So, pandangan
aku lepas tengok citer tu...emmmm....



okaylah kelakar, cuma aku disappointed sikit lah sebab
ingatkan Lorax tu main character, rupanya tak. So, entah
aku rasa cliche jugaklah citer dia.


But still okay, sebab scene bandar dalam movie tu sangat
unik dan pokok-pokoknya macam berbentuk macam
lollipop, dan daun dia berpusar, lembut macam cotton candy !
(sila imagine sendiri, malas nak letak gambar)

Okay, itu aku suka gila sebab cute ! (n_n) 
HAHAH :P


Next movie...ehem2...

1. John Carter
2. Batman
3. Ice Age
4. Madagascar
5. Resident Evil 5 (entah bila nak siap)

Haha :p tu je, thanx sudi baca :D



7 comments:

cici tembikai said...

bbe, The Vow dah keluar semalam kan =p jom tengok =p tertunggu2 kot cerita tu . ramai cakap macam best . hopefully mmg best

Lynn Damya said...

cici : hoho almost forgot about the Vow lahh, trailer dy nmpk cmbest kan, hihi

kai said...

lorax comel time dia terbang ke langit!

Lynn Damya said...

kai : haha betul2, dia picit ekor dy, dan naek ke atas, haha teddy bear pon comel !

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah...zaza dh lama xtgk wayang nih..jonh carter tu xsabar nk tgu..hehe

..cik gugu.. said...

weyh bln 4 nti bwk woo cte syok kuar .. titanic 3d pon ade kan ..

Nong Andy said...

aku pon nak tgk john carter tapi bila kawan ckp dia bagio 3.5 out of 5.. er?

* Aku pon suka movie! er.. tadi berabis bayangkan macam mana rupa pokok2 yg ko ckp tu hehehe..