Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 13 March 2012

Kelas Advertising ?


Assalamualaikum and hi readers. Haha, rasa macam tak caya je
akhirnya aku dapat jugak masuk kelas advert. Baru first clazz dah
rasa macam seorang advertiser yang berjaya, padahal kat kelas
tadi lect baru mukadimah je tu.


Bila dah dibahagikan kelas ikut minat masing-masing macam ni,
aku rasa macam berkobar-kobar nak jadi salah sorang advertiser
yang berjaya di company besar gabak seperti Leo Burnett.


Perghhhhhh !!!!!



So, tadi berjumpa lah dengan classmates2 baru a.k.a pesaing
aku nanti. Sangat awkward sebab tak kenal (-_-') Sape entah?


Lecturer tadi menekankan 4 benda penting untuk jadi yang
terbaik dalam industri ni. Iaitu disiplin, tekun dan amanah.
Gitu kannn, macam polis :D 


Kemudian, skills dan idea mestilah original !! Wuahahaha,
dah rasa semangat dah ni haaa~~~~ Harap-harap tak
tension sangat dalam kelas advert ni, hihi :D



Owh ye, kenapa entah aku masih excited dengan kelas
advertising ni. Bila kita berada dalam kelas yang kita minat,
belajar dan buat apa yang kita minat, kita akan rasa
konfident !


Ya, konfident itu penting walaupun korang rasa lutut korang
agak longgar dan terketaq-ketaq ! Hahaha....


Okay, ada sesiapa nak iklan kan diri untuk cari jodoh??
Meh aku buat, HAHAHA...
ehh kang ada pulak yang nak suruh aku buat, sorry aku
gurau je... :p


Okay, dah merepek, bye2~~~
Thank Q sudi baca~~~wee~~~~~ (n_n)



2 comments:

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah...bestnya damya kelas adverst..kalau dpt join kan best..jeles ni.. :>

Ayna Al - Mohsi said...

Lynn best dapat Pn. Azian. :D