Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 1 December 2014

Teddy Bear Hijau


Salam \(n_n)/


Krismas dah nak dekat, jadi kalau korang perasan, banyak teddy bear colorful dijual di Giant, pada harga Rm10 setiap satu! Ada warna merah, biru, kuning, striking pink dan coklat. Asyik tertengok je setiap kali pergi Giant...


Akhirnya, aku terbeli jua sebab tertarik gila dengan warna hijau bear tu, walaupun kat bilik tidur aku dah ada banyak gila teddy bear. Pada aku, dah sangat rare lah konon teddy bear warna hijau camtu..Hahaha :p


P/s : dah besar-besar pun mau beli teddy bear ka? haha~


5 comments:

e said...

MURAHNYAAAAAAAAAA! *nak p giant

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh eh comel warn tu..

p/s: cek akan sampai ikut alamt kt letak. kan sblm tekan button, akan appear detail kita. kalau silap nama, kena betul2 ikut ic binti/bt pun boleh bg kesan pada cek tau, Yui pernah kena mula2 dlu =)

Diana Rashid said...

Boleh geng dengan maisara la nih..:)

ezyra daniel said...

ehh sama la kita..hehe..ada beli jugak.comel comel je kan teddy bear kat giant tu...
siap buat entry lagi hehe
http://zheyyrafantasylife.blogspot.com/2014/11/colourful-teddy-and-christmas.html

ezyra daniel said...

btw klik INTI 3x untuk awak hhehehe