Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 4 July 2014

Dapat Voucher Zalora Rm 100...



Salam. Wah rezeki Alhamdulillah, aku dapat voucher Zalora yang bernilai Rm 100 ! Bestnya ! Before ni memang selalu aku ushar Zalora tapi sayang duit nak beli, haha...so dah dapat voucher ni, memang harus berbelanje lah kan..hmm cuma masalahnya, aku pening nak beli apa. Sebab semua rasa macam nak, tapi takut jarang guna pulak..hmmm ;( meh tengok apa yang aku teringin nak beli (n_n)

1. Baju Kurung Syomir Izwa

Ada satu baju rekaan Syomir ni memang aku berkenan gila,sangat rare dan tak pernah jumpa langsung baju camni..tapi mengenangkan harga baju tu Rm 460, maka aku zzzzz kan saja...buat-buat macam tak pandang pun baju tu, sedangkan dalam hati..ahh anyone nak taja aku lagi Rm 360??

Dorothy Baju Kurung 


2. Baju kurung untuk tunang
Hai maaflah, taste aku memang begini..aku memang suka style-style baju macam ni, pelik-pelik dan split-split sikit, tapi mengenangkan 90% dpd baju ni adalah warna putih, dan hanya akan dijadikan baju tunang semata, maka aku rasa, tak payah beli kot? Aku ni tak tabah pulak pergi jalan-jalan pakai baju kurung putih suci cenggini haa~ haih~

3. Handbag??

Hmmm...tak nak kot, handbag aku yang kain jeans ni masih elok lagi, so tak nak beli handbag. Lagipun, beg yang aku sangat berkenan dari dulu, kini dan selamanya, hanyalah jenama Carlo Rino yang harga dia mahal mencecah Rm 300 tu~ pui~

 
Alo tomey-tomeynye beg dia...banyak lagi design yg ada love-love tapi aku tak jumpa pulak gambarnya..

4. Baju biasa je lah kot~~


Wuwuwu...masa takde voucher, beriya nak beli itu ini kat Zalora, tapi bila dah dapat, rasa macam semuanya tak kena untuk dibeli. Haha rasa rugi kalau tak fikir betul-betul apa yang nak dibeli sekarang ni. 

Tapi takpelah, simpan je lah dulu..tarikh tutup pun lambat lagi, so bolehlah tunggu stock baru sampai baru guna..wuwuwu...owh ye, ni entry yang aku buat untuk dapatkan voucher Zalora ni :)


p/s : wuwu..nak baju syomir izwa tuuu....T_T


3 comments:

Nadia Johari said...

Baju raya tu camtik

Narumi Leo said...

hehehe bende cmni pun selalu jadi kat Naru. T^T..dpat vouncer x tau nak beli apa sebab semua mahal masa tak dapat semua mengidam..huhu mcm tak berbaloi dapat vouncer lagi-lagi bila ada voncer tu ade expired date

Tinta Lana said...

Serius,cantik kot baju syomir yg paling kiri tu! aku suka!! >_< hahaha

err..mahal... T__T