Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 25 July 2014

Sampul Duit Raya Ephyra :D


Salam.

Aku baru je lepas order Ephyra hari tu. Bukak-bukak je tengok dalam tu...

"Wahhh...dapat sampul duit raya free lahh!!"

\(n_n)/

Warna turqoise gitu haa~ cantik sangat :D tapi ada 5 pcs je..hihi

Korang yang peminum-peminum tegar Ephyra ni ada dapat jugak tak? Hehehe, owh by the way...dalam seminggu lepas raya nanti aku nak buat sales Ephyra rasanya. Sangat lah berbaloi-baloi kalau korang nak try masa tu, apa-apa tunggu je lah entry lepas raya ek. Hehe...okay tu je. Entry ni khas untuk menunjuk sampul duit raya cantik je~ Haha :p



1 comment:

Kisah Si Dairy said...

bestnya dapat sampul dari ephyra..cantik pulak tu