Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 4 July 2014

Masalah Kereta Berhabuk ??


Salam. Hahaha...adakah anda seseorang yang rajin dan selalu membasuh kereta anda? Jika jawapannya ya, maka anda takkan ade masalah kereta berhabuk. Tapi, jika jawapan anda 'ah, malas nak basuh kereta' atau 'hmm..tunggu free baru basuh keter' atau pun 'tunggulah hujan yang basuhkan'...maka mesti anda punya kereta akan berhabuk kan? Hahaha...

Jangan risau! Sekarang habuk bukan masalah lagi, sebab ada seseorang ni yang telah menukarkan kewujudan habuk tersebut kepada hasil karya yang awesomenya~~ Korang disarankan untuk tiru, so orang akan cakap anda kreatif instead of pemalas :p





Haaa...rasa macam nak buat lak pertandingan camni kat Malaysia kan~~aku nak masuk! Tapi nak lukis apa ye? Selalu yang aku conteng kalau cermin kereta berwap time cuaca sejuk or hujan, aku just lukis smiley je..pastu lukis bentuk love...owh karya yang cliche sungguh~ mana boleh menang kalau cam tu~ Haha :p

Okay, thanx sudi singgah sini :D


p/s : macam takde kena-mengena je tajuk entry dengan content?