Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 1 July 2014

Preview Design Doodle & Wallpaper Hari Raya 2014 :D


*Latest info! Okay design raya ni dah siap ! Nak tengok?? Klik sini ya (n_n) TQ*

Salam! Aku tengah takde kerja, jadi aku ambil kesempatan nak siapkan design-design doodle dan background hari raya 2014 ni untuk kegunaan siapa-siapa yang memerlukan. Hehehe, setakat ni aku tunjukkan previewnya dulu lah ya...

1. Doodle Selfie Raya

Doodle selfie ni aku buat disebabkan oleh kegilaan manusia zaman sekarang yang sangat teruja dengan trend selfie. Haha, dah siap 99%....lagi 1% tu entahlah, touch up-touch up kot? Hehe

2. Doodle Pelita

Doodle pelita ni aku buat dia simple tapi berkerawang-kerawang sikit. Akan disediakan dalam pelbagai warna nanti, so doodle ni sesuai digunakan sebagai elemen tambahan design yang korang buat nanti :D 

3. Wallpaper Raya

Eh? Bila kat blog, lain pulak warna biru nya ni...wuwu..haa ni pulak wallpaper hari raya yang gunakan doodle pelita kat atas tu sebagai hiasan. Ni pun akan datang dalam pelbagai pilihan warna :D

Okay, itu lah preview antara design yang aku dah buat setakat ni. Tengok kerajinan aku lah, kalau rajin maka banyak lah hasilnya, hahaha.. :p Semua doodle dan wallpaper raya ni boleh di ambil percuma je untuk tujuan peribadi ya. Hehe okay! Terima kasih sudi singgah sini! :D

p/s : dah siap aku terus update! \(n_n)/


4 comments:

Cik Anita said...

Eh.. macam best je!

Diana Rashid said...

pandai nya buat.,akak langsung tak reti benda2 gini..heheh

eima said...

diiikkkk ... boleh ajar tak cam ne nk guna photoshop tu ... ai is pening ....

akak nk cth la nk potong logo ikut bentuk pastu nk tempek kat gambar lain cam ne ek ... supaya terpotong cantik dan kemas

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo.. tgn kretip semua cntik =)