Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 16 September 2014

Keyword Mengerikan di Blog Aku...


Salam...
nampak tak apa yang mereka cari?

Pita rakaman kanibal : 4
Kisah benar trajedi pita rakaman kanibal : 3
Rakaman video kanibal dijumpai : 3



Dah kenapa tiba-tiba entry pasal kanibal ni tiba-tiba hits pulak (u_u) mengerikan aku je~ Hahah, maybe diorang ni student yang sedang buat kajian tentang kanibal kot kan..dan daripada segi ejaan mereka, trajedi tu macam ejaan orang Indonesia, sebab kalau melayu yang eja, ejaannya Tragedi...

Hahaha..entah pape je lah :p

4 comments:

Diana Rashid said...

ada jugak orang suka tengok video2 gini kan?/kalau akak memang tak tengok la..seram..hilang selera makan,selera tidur,nafsu pun hilang..hahahah

Aisya A. said...

case study lah tu kot. hehehe.

kanibal zaman primitif dulu logik jugak lah wujud. urgh ngeri.

hana hadi said...

karnibal yang orang makan orang tu ka.. ni nak cari movie ka apa.. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ehehe.. mgkin kot