Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 30 September 2014

Sad Ending of Avril Lavigne & Chad Kroeger :(


Salam... :(
Entry penuh emosi untuk semua peminat tegar Avril Lavigne

Avril Lavigne Chad Kroeger Divorce

Aku terdengar rumors mengatakan mereka akan berpisah. Aku fikir sekadar rumors, tapi rupa-rupanya betul :(

The Canadian Couple: Avril Lavigne and Chad Kroeger on their wedding

Setelah bersama Chad Kroeger (Nickelback) selama hampir 1 tahun lebih, mereka memutuskan untuk berpisah, setelah ex-gf Chad Kroeger memberitahu lelaki itu curang dengan Avril. Dan menurut beberapa sumber terdekat dan boleh dipercayai, mereka berdua ada masalah 'cemburu' dan asyik bergaduh.

Apapun, aku kagum dengan Avril Lavigne ni. Beliau baru je sambut hari jadi yang ke-30 pada 27 Sept hari tu. Tapi hari jadi beliau yang ke-30 ni agak menyedihkan sebenarnya, sebab dia baru sangat-sangat berpisah dengan orang yang sangat istimewa dalam hidup dia. Then, she should be sad and atleast terganggu mood sikitlah kan~

Tapi, menurut orang-orang yang melihat Avril pada malam sambutan hari jadi beliau, diorang cakap Avril senyum dan happy sentiasa. Gelak~ Party~ macam takde benda yang berlaku~


Avril Lavigne Celebrates 30th Birthday : News Photo

Avril Lavigne Celebrates 30th Birthday : News Photo

Aku rasa macam nak tahu je, apa yang ada dalam hati dia masa tu...apa yang ada dalam fikiran dia masa tu...ini pulak gambar Avril bersama girlfriendsnya berparti, mungkin nak release tension kot sebab time-time ni memang habis dah hubungan diorang berdua.. :( dan Avril keluar tanpa langsung mengenakan cincin kahwinnya yang selama ni dia tak pernah tanggal pun.

Avril Lavigne spotted out partying without her wedding ring! Avril Lavigne Engagement Ring Price

No wedding ring again~ cincin cantik gila tu kalau aku dapat memang akan sentiasa pakailah kan~

Avril Lavigne spotted out partying without her wedding ring!

Avril Lavigne spotted out partying without her wedding ring!

See, macam nak pengsan je gayanya. Dekat tempat yang tak ramai orang, yang hanya ada dua orang kawan baik dia ni, baru nampak 'perasaan' sebenar dia.

Avril Lavigne spotted out partying without her wedding ring!

Avril Lavigne spotted out partying without her wedding ring!

and this..

Avril Lavigne spotted out partying without her wedding ring!


Did she crying or something or maybe screaming as hell just to let 'it' go?? Well i hope the 'Let It Go' song will be come true, dear...



Yes, i'm her fan. Die-hard fan. Feels sorry for her. :( She's a very unique person. Personality dia sangat berbeza daripada orang lain. Hahaha sebab tu aku suka dia. Tetiba terjumpa ini :


Hahaha..muka nak serius....(u_u') sebab tu kau memang best Avril..ngehehe :p Owh btw, Avril ni kalau masa dia sedih or not in relationship, lagu-lagu dia semua sedap...bila dia bercinta dengan Chad Kroeger tu, lagu-lagu baru dia semua hampeh, daripada awal-awal dulu lagu Complicated, Losing Grip, I'm with you then boleh pulak dia buat lagu yang bertajuk 'Hello Kitty' ??? Banyak lagu baru dia yang tak feel macam lagu-lagu dia yang lama.

So, i guess dia ni buat lagu best time tengah putus cinta je~~ hahaha..so lepas ni, mesti lagu-lagu baru dia bommm bomm kebaaabommm !!! Cepat buat lagu baru ye~ Hahah :p

 

Bye~ :p

Kahwin jelah dgn BFF kau ni~ sian Evan cintanye tak berbalas~ hahah :p

Eh, bila daa entry aku ni nak habis~~~ Bye!

1 comment:

farra fajima said...

aku suka gila lagu Avril 'Wish You Were Here''Nobody Home' and byk lagi la lagu deep dia.
Semua besttt
Boleh dgn repeat juta2 kali kot. Hihik