Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 12 September 2014

Movie Resident Evil 6 dah mula shooting weyh :D


Salam...hehehe
Yahooooooooooo!!!! Kegembiraan yang tak dapat dibendung lagi bila aku dapat tau yang movie fevret aku ni sedang di-shooting sekarang ni :D Hihihi~ rindu kat Milla Jovovich tau~


Kepada sesiapa yang juga mengikuti filem Resident Evil daripada yang pertama hinggalah yang ke-5, confirm berperasaan teruja gak macam aku. Haha :D



Berikut adalah beberapa 'props' dan scene yang katanya akan digunakan untuk penggambaran Resident Evil yang terbaru ni. Kali ini, kegilaan menjadi semakin gila apabila pengarah mengetengahkan 'Pasar Daging Manusia' pulak. Hishh!!


 


Eeuwwww



Baru tengok props ni dengan wording 'No Hope Left' tu aku dah terbayang kesedihan dan kengerian yang bakal ditayangkan dalam movie Resident Evil 6 ini. Wuwuwu..

Cuma aku risau gak, tahap ke-menarik-kan movie ni sama macam dulu atau tak..sebab movie yang ke-4 (Afterlife) slow gila jalan cerita dan bosan~ lepas tu yang ke-5 (Retribution) pun dah tak realistik dah ceritanya. So, aku tak tahu kali ni ceritanya jadi apa. Harap masih menarik dan tak terlalu 'canggih' sangat. Hahah :p

p/s : Ini filem action + thriller yang pertama aku tonton, iaitu masa aku tingkatan 3, sebelum aku menonton filem thriller yg kedua iaitu filem 'House of Wax' dan seterusnya..Huhu~


5 comments:

eima said...

dik ko tau tak time aku baca blog ko ni aku tgh buat ape???

aku tgh menikmati laksa penang kegemaran aku tau tak .....

tapi nasib baik aku dpt makan dengan seleranya ./.... hahhahaha


aku tgu DVD je la ... hehhe

Lynn Damya said...

Hahahahaha...nasib ko lah kak, dpt 'lauk' daging manusia percuma, haha :D

Diana Rashid said...

tunggu boleh downlod je nnti bru tengok..heheh

reenapple said...

errr.. aku tak berani nak tengok bila part makan daging manusia. Urmmm

zaza zehra said...

wahhh...dasyat ni...kena tgk la nanti mcm ne..hehe