Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 21 October 2015

Kapas Muka Watson Pilihan Saya

Salam.


Yaaa, kapas muka pun aku nak citer dalam blog! Huahaha~ Suka sangat sebab terjumpa kapas muka Watson yang packaging dia serupa tin potato chips! Tak tau lah baru ke lama, yang penting aku baru jumpa dan aku suka..haha :p


Kapas dia pun bentuk bulat pastu siap ada tekstur bergaris-garis tau. Memang sebijik macam potato chips. Goreng pun sodap ni! Hahaha..aku beli kapas ni untuk guna masa pakai toner Nivea ni..


Toner Nivea dah tukar botol baru. So, itulah dia citer aku dan kapas muka baru yang berbentuk tin potato chips. Sangat style bila ia boleh disangkut begini. Hahaha~ hamba jakun sungguh! :p


Eh, jap!
Betul ke korang suka singgah stesen minyak sebab INI (klik)??


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik

eima said...

menarik ..menarik ....tp akak guan yg kat eaon big tu je .... hehehe

Bunda_nora said...

Salam ukhuwah dari BUNDA...

miss eimanhikmah said...

cantikkkkkk

Aisya Ahamad said...

Owh boleh gantung rupanya. Tak perasan pulak. Hahahahaha