Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 2 October 2015

Jerawat Naik di Musim Jerebu (Malaika Oil)

Salam.


Aku tak tahu kenapa, skang kulit muka aku macam bermasalah sikit. Mulanya aku ingatkan sebab nak period, tapi sampai ke sudah, periodnya tak datang-datang pun...tapi jerawat yang over. Huh!

INI TAK BOLEH JADI!!

Aku suspek semua ini akibat daripada pembawakan jerebu. Jerebu kan teruk skang ni, aku pulak duk tepi jalan hari-hari tunggu bas, pastu terdedah dengan persekitaran luar masa niaga petang-petang. Mungkin sebab tu lah, kulit muka aku terjejas sikit skang ni. Kulit pun kering. Tak selesa betul, haih. Nak guna SKII memang tak mampu lah aku, Rm600 lebih weh~ baik aku beli Malaika Oil ni hah...


Actually, dah order dah pun. Tinggal tunggu barang sampai saje. Actually, ni produk baru kot? Entah. Asalnya owner dia buat sendiri just untuk pakai-pakai sendiri je, tapi bila orang sekeliling tengok muka dia jadi bersih suci, maka ramai orang yang nak jugak minyak tu, dan akhirnya beliau pun jual lah minyak ni untuk orang ramai..hehe :D

Aku tertarik dengan produk Malaika Oil ni pun sebab kandungannya bebas bahan kimia, halal dan macam suci murni je aku tengok hah. Hahaha, hasilnya pun kalau tengok testimoni nampak trusted gitu:

 

Harga pun murah, Rm 49 saje. Berbaloilah untuk dicuba. Kalau nak tau lebih lanjut tentang Malaika Oil ni, boleh pergi laman web Malaika Oil di SINI (klik).


4 comments:

Amanda Suria said...

pengantin kena jaga muka kan....better amik langkah pencegahan dari sekaang

ct cheery said...

Xyah suspect2 sangat lah Wei...memang kesan jerebu pun hahaha.. aku pun gatal2 ja nih. Banyak hujan now hope leh kurang lah jerebu nih kan. Bakal pengantin jaga kesihatan yeh..hehe

Raz said...

uii bagusnya oil nii

Penternak Kucing said...

Ok tak pki oil ni? Kulit cepat berminyak tak klu pki serum ni sbgi pelembap muka? :)