Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 8 October 2015

Beli Kurung Moden Hitam Putih Cantik & Murah

Salam!


Wahh sungguh teruja aku nak update entry koleksi terbaru kurung moden daripada butik Gene Martino ni :D Menarik tau sebab most of them guna color block black and white. Jom kita tengok lagi!
(Rm129) Beli di sini (Klik)

(Rm129) Kiri beli di sini (Klik) - Kanan beli di sini (Klik)

Haa...baju bercorak memanjang ke bawah macam ni sangat sesuai tau untuk orang yang chubby atau mereka yang rendah, sebab ia akan beri ilusi 'tinggi' kepada si pemakai!
(Rm129) Kiri beli di sini (Klik) - Kanan beli di sini (Klik)

Owh ye, untuk pattern geometri black and white ni juga didatangkan dalam bentuk jubah, kot korang berminat, boleh lah ushar jubah-jubah / dress kat bawah ni ye..


Untuk tengok banyak lagi koleksi kurung moden dan jubah daripada Gene Martino yang cantik dan murah, bolehlah klik SINI ya..(n_n) dan beli dengan menggunakan kod diskaun iaitu: ZBAPpgb

P/s: suka baju hitam putih camni, terasa nak beliiii pulaaa...hahaha

7 comments:

YieN said...

Alaaaa... Rambang mata dah ni (o_0)

Raz said...

nicelah semua !

Diana Rashid said...

Lynn elok la beli..badan kurus..kalau akak pakai dah rupa apa dah..hahah

ct cheery said...

Cantik2 semua

CEO Mak said...

cantik!! rambang mata. nasib saya tak kerja ofis.. hehe..


Jemput singgah ke blog saya ye..
BERAT BADAN SEMAKIN NAIK WALAUPON AMBIL SUPPLEMENT KURUS

Mummydearie said...

Salam singgah!

Puas akak skrol dari atas ke bawah, kotnyalah pakaian yang akak baru beli ada kat sini gambarnya. Nasib baik takda. Hehehe!

Akak suka koleksi Gene Martino ni selain Maribeli. Kalau shopping kat Zalora, memang terjah jenama ini dulu. Banyak lagi dalam senarai wishlist akak tau!

dalila said...

cantik!!!
harga pun ok..xde la mahal sgt..