Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 2 October 2015

Pre-Order Starter Kit Busy Book Dibuka

Salam (n_n)
Haa...skang ni memang busy book tengah popular kan~ Ramai je ibu-ibu yang nak buat, tapi masihlah tak terbuat-buat sebab tak cukup masa lah, malas nak pergi cari material lah. Tambahan pulak, busy book ni leceh dan rumit okay nak buat. Nak tempah, takut mahal pula kan? Jadi, sebab tu aku sediakan Starter Kit Busy Book ni haa...


Dengan adanya Kit ni, korang dijamin reti buat busy book tetiba. Hahahah~ hanya dengan Rm35, korang akan dapat 4 set aktiviti iaitu:

1. Set Aktiviti Basuh Pakaian (gambar sekadar contoh)
Untuk aktiviti ni, material yang disediakan adalah:
Potongan felt bentuk washing machine, bentuk bakul, dan bentuk pakaian.
Aksesori yang bersesuaian (button, dll)

2. Set Aktiviti Sidai Pakaian (gambar sekadar contoh)
Untuk aktiviti ni, template yang disediakan adalah:
Potongan felt bentuk pokok.
Aksesori yang bersesuaian (tali, sepit dll)


3. Set Aktiviti Buttoning (gambar sekadar contoh)
Untuk aktiviti ni, template yang disediakan adalah:
Potongan felt bentuk batang bunga, bentuk bunga, bentuk daun
Aksesori yang bersesuaian (button, dll)

4. Set Aktiviti Padanan Warna (gambar sekadar contoh)
Untuk aktiviti ni, template yang disediakan adalah:
Potongan felt bentuk dan aksesori yang bersesuaian (button/ batang aiskrim / bottle cap, dll)

Haa itu lah dia 4 aktiviti yang anda boleh buat sendiri dengan adanya Starter Kit Busy Book ni. Mudah kan! Korang tinggal jahit jelujur je haa (n_n). Kalau malas sangat nak jahit, gam je lah guna gam uhu~ Hahaha!

Kenapa kena beli Kit Busy Book dpd Hummy Lovey ni??
Sebab, helaian felt tu aku akan tebuk 2 lubang, so that korang boleh compile aktiviti2 tersebut dalam file. Just in case, kalau korang masih nak tambah aktiviti lain yang korang buat sendiri, senang je boleh masukkan dalam file terus. If ada yang kotor, boleh cuci page yg kotor tu sahaja. Kalau jahit terus jadi buku, haa basuh lah kome satu buku tu ye~ haha

Jadi, pada sesiapa yang berminat nak order, boleh email aku di lynndamya@yahoo.com ye! Pre-order item :D


Caj penghantaran (pos laju) : +Rm5
*caj pos laju tetap Rm5 jika korang beli 3 pack. So, pandai-pandailah cari lagi sape2 yang nak beli, boleh tong-tong kos postage. Hehehe...

Okay tu saje, selamat ber-busybook (n_n)

3 comments:

Diana Rashid said...

tengok budak2 tadika pun cikgunya ajar buat benda ni..kan??kreatif diaorang..

ct cheery said...

Wow cantiknyaaaa...awat kreatif sangat

Anonymous said...

buat lg x busy book ni?nk order klu ada lg.. =)