Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Tuesday, 13 October 2015

The Sensation of RIVER ISLAND

Salam and hi peeps ;)


Ewahh, tetiba aku cam jadi hispter chick gitu. Hahaha, korang jangan salahkan aku, salahkan River Island ni haa..koleksi baru diorang memang tip-top dan tidak mengecewakan seperti selalu. U know kan River Island, branded stuff yang berkualiti dengan harga yang berbaloi, khas buat mereka yang bercitarasa tinggi~

Paling aku suka tentang River Island ni adalah koleksi bag nya yang casual style dan minimal. Memang sesuai unutk bawak pergi office or jalan-jalan (n_n)

Ahha! Untuk lelaki pun, boleh tahan juga koleksinya tau! Hensem lah buah hati korang bergaya dengan River Island ni nanti, silap-silap boleh jadi Eron Ajiss~ hahaha
btw, dia tak lah hensem mane pun..haha (sempat lagi tuu~)

Nice dan aku suka style dan pemilihan warna koleksi River Island ni sebab ia macam guna warna-warna natural gitu. Sangat smart. Casual yang santai! Nak ushar lagi boleh lah kome terjah je ke sini ye...RIVER ISLAND ZALORA MALAYSIA

P/s: Boleh beli River Island guna kod ZBAPpgb untuk dapat diskaun :D

2 comments:

eima said...

menarik ...

Siti Rohaida Yusof said...

tengah ada sale sekarang ni..saja tamo tengok..takut terbeli.kah..kah