Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 12 October 2015

Progress Pre-Order Kit Busy Book

Salam (n_n)
Haa ni nak update sikit pasal starter kit Busy Book ni, saje nak bagi orang-orang yang order tu rasa tak sabar nak dapat! Hahaha~


Aktiviti: Membasuh Pakaian

Untuk aktiviti ni, dapat 3 pakaian, iaitu 2 T-shirt & 1 skirt. Skirt tu belum siap potong lagi..hahah :p Comel tak t-shirt kite tuu~


Lepas basuh pakaian, kenalah menyidai pakaian pulak kan? So, sambungannya lepas aktiviti ni adalah aktiviti menyidai pakaian, contohnya camni haa...tapi hari ni aku baru nak pergi beli sepit kecik comel tu haa~ semalam tengok kat Daiso takde pulak size paling kecik...tu yang tergendala kejap proses buat busy book ni..


Ada yang berminat? (n_n)

Harga 1 pack - Rm 12 (1 aktiviti)
Harga Special Pack - Rm 35 (4 aktiviti berbeza)
*postage +Rm6

Sebarang pertanyaan lanjut / nak pre-order, boleh PM di FB Hummy Lovey / email ke lynndamya@yahoo.com :D

Terima kasih!

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

terbaik nie

safurara said...

nahhhh! rajinnn! rara x terbuat!

eima said...

hebat .... kagum2

ct cheery said...

Kagum aku nengok

Mohd Shahril Fawzy said...

Menarik! Dibuat dengan cukup detail. Kretep sungguh tangan!

dalila said...

wahhhhh..comelllll sgttttt..

Siti Rohaida Yusof said...

akak pun nak beli la trial pek ni..tapi tak pandai menjahit...boleh ke