Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Sunday, 25 October 2015

JEP Kucing Popular di Malaysia Kematian Isteri

Salam.


Kalau korang kenal dan mengkuti kisah-kisah kelakar seekor kucing yang bernama JEP ni di Facebook , pasti korang dah sedia maklum tentang post daripada tuan JEP ni berkenaan kematian JLO, iaitu isteri kepada JEP ni.


Aku pun baru tahun ni follow facebook Oh My Jep ni, memang banyak post-post yang kelakar gila, sebab tuan dia rajin edit-editkan gambar siap letak dialog lawak, so best gila baca! Hahaha...cuma tu lah, tak sangka ari Jumaat lepas JLO menghembiskan nafas terakhir setelah kawan owner terlanggar beliau. Padahal kawan dia tu dah check berapa kali dah kat bawah kereta untuk make sure takde kucing, tapi kena jugak. Dah sampai ajal mungkin... :'(

Apapun, Jep dengan Jlo sangat romantik tau, jom tengok laki bini yang dua-duanya comel ni. Hehe (n_n)





Siap main cak-cak lagi tau~ Haha begitulah mesranya kehidupan JEP dan JLO sebagai suami-isteri. Chewahh~ terasa jugak lah aku kehilangan JLO even bukan kucing aku, tapi sebab dah salu baca citer dia kan, so sedih jugak. Tapi takpe, meh tengok sikit dialog-dialog lawak yang ada di Facebook Oh My Jep ni sebagai ubat kesedihan :) 


Hahahaha! Sengal kan Jep ni...sian Jlo..:p Lagi satu keistimewaan Jep yang tak boleh blah adalah, beliau memiliki 'muka whatever' macam ni...


Hahaha walaupun camtu, Jep ni tetap ramai peminat tau! Memang dah glamour dila kat Malaysia ni. Siap ada kad Touch N Go dan banyak lagi merchandise versi Jep...hahahaha..



Okaylah tu saja, buat yang nak tengok banyak lagi gambar aksi si Jep gemok ni, boleh lah pergi FB beliau di SINI. Say hi to Jep ;)


and goodbye to Jlo...


P/s: Jep dah ada bini baru dahhhh~ nama dia Mia, nanti lah aku update! Hahaha, comel gila :D

6 comments:

reenapple said...

JLo dah mati?? Hurmmm... bertabahlah Jep. :(

miss eimanhikmah said...

sedih sgt bila tau..

amira faqihah said...

baru first time tahu pasal cerita kucing jep ni ;'D

dalila said...

lahaiii sedih pulak jlo dh mati?xpe laa..byk ganjaran utk tuan dia..sian jep xde teman dh..

nini said...

Hensem la si jep niiii......hihihi

Mommy Cici said...

babe, i pun baru follow page tu this year. JLo tu cantik kan >,< masa baca update page tu, bergenang air mata I . pastu esoknya I bangun tdo je scroll newsfeed nampak pic JLo, meleleh air mata. sedihnya. hanya orang yang sayang kucing je tahu kesedihan tu. mesti akak tu lagi sedih kan :( hurmmm