Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Thursday, 15 October 2015

Testimoni Bantal Hummy Lovey

Salam.
Hahaha...amboi Damya, kau jual bantal je pun macam jual produk kecantikan siap ada testimoni bagai. Hihihi, ni semua tunang aku punya nasihat lah ni, dia kata orang lagi suka kalau ada testimoni. Owh, baikkk....nah, so ni antara kata-kata customer yang pernah tempah bantal dengan aku (n_n)





Haa...okay dah lah tu cukuplah. Syukur sangat-sangat bila customer suka dengan hasil kraf aku ni. Dan syukur sangat-sangat sebab customer percayakan aku untuk buat design-design yang susah. Haha...apapun, tak lupa pada Allah yang dah buka pintu rezeki aku melalui jual bantal handmade camni. Alhamdulillah (n_n) saye suke sangat! Haha..

Owh btw, Hummy Lovey dah ada IG tau, sudilah follow ya!!


Nak order / tengok beratus lagi design bantal yang aku dah pernah buat, boleh terjah FB : Hummy Lovey

P/s: jutaan terima kasih buat yang support saya (n_n)

6 comments:

Anonymous said...

Wahhhhh, dah ada testimoni! yeayy.. Keep it up!

Anonymous said...

Yaeayyy.. dah ada testimoni! Kepp it up!

ct cheery said...

Wah cantik2..congret dear..tewuskan usaha.

eima said...

mmg cantik dan comey ko mmg berbakat wei

dalila said...

comelnyeeee..sy dh follow kt ig..

Siti Rohaida Yusof said...

memang semua cantik2 belaka...