Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Friday, 23 May 2014

Baju Raya Jovian Mandagie 2014 Dah Publish di Zalora !!!


Ko tengok model dia semua macam patung, eh ke memang betul-betul patung? haha...Sumber

Yahooooo ! Inilah saat-saat yang aku nanti-nantikan selama ini, koleksi baju raya Jovian Mandagie dah keluar dan dah dipublishkan di ZALORA !!! Yahooo ! Yahooo! Aku dah ushar tadi, design memang tak mengecewakan, banyak yang menarik perhatian aku, ah pada aku semuaaaa cun gila..jom aku preview sikit kat sini :



So simple, so elegan, ekslusif, sweet dan sebagainya...hahaha semua yang aku tunjuk kat atas tu adalah yang kena dengan taste aku, ada baaaaanyak lagi, korang boleh tengok sendiri di





Apapun, aku rasa aku belum lagi sampai tahap yang terus nak beli, sebab banyak lagi benda yang lebih memerlukan duit aku ni. Design-design ni memang padanlah dengan harganya yang Rm 350 ke atas. Sebab memang hasil tangan pereka fesyen yang terkenal kan. Hihi...so kepada sesiapa yang rasa teruja dan ada duit, boleh lah grab cepat-cepat ya...hehe (n_n)



p/s : akan datang aku nak jugak beli satu kalau dah cukup duit ! Hehehe


4 comments:

nur lenny said...

sy juge..1 hari nanti..haha
sudi2 la follow bck..hihi
http://dealenny.blogspot.com/

Cik Umie Artoqiemie said...

merah tu lawa sangat hokay
tapi..
harganya !! :O

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau mampu n ada rezeki lbh bolehla beli..hihi

reenapple said...

cantik! tapi aku x berminat nak beli. Hahahahaah