Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Wednesday, 14 May 2014

Penyanyi Baru Hanie Soraya (Hujung Dunia)


Okay, lagu ni memang tengah famous sekarang ni. Aku tak sure kat radio lain macam mana, tapi kalau korang pendengar setia Hot FM, mesti dah boleh hafal lagu Hujung Dunia ni. Lagu dia sangat sedap, lirik pun okay, dan paling best suara dia sedap !! Macam Amy Mastura

Dengar suara dia memang besar, serak-serak sikit, jadi aku ingat dia ni macam ala-ala Hanis Zalikha ke, Najwa Latif ke entahlah. tapi semalam aku baru tertengok video Klip lagu Hujung Dunia ni, wahhh...sangkaan aku meleset sama sekali!

Hanie Soraya sangat comel je orangnya, dan fashion dia ala-ala budak-budak underground tanpa sebarang mekap, tanpa rambut yang didandan bagai, biasa saja...tapi suara dia sedap !

Ni ha Hanie Soraya :



Aku rasa bakat dia ni 'dicungkil' daripada Youtube lah kot, sebab aku tengok banyak juga lagu dia cover kat The Hani Soraya ni..Aku memang tak kenal pulak dia ni, tup2 dah glamour sebab lagu Hujung Dunia tu...so, pada yang belum tahu lagu tu, meh dengar :


Suara dia besar, tak sangka orangnya comel je..haha (n_n)


First time aku dengar penyanyi lagu ni Hanie Soraya, aku ingatkan pelakon yang rampas
laki orang tu, nasib baekkk bukan~ hahaha

9 comments:

Eya Asmyra said...

name seakan hanez suraya...

Diana Rashid said...

nama dia macam penyanyi dulu tu..Hanis soraya..

reenapple said...

Memula DJ sebut nama dia, aku ingatkan Hanis Suraya tu, rupanya yang len. Terima kasih atas pencerahan. Hehehe.

Aku rasa yg nama penyanyi dulu tu, Anis Suraya.. heheh (jawab komen Diana Rashid)

Cik Anita said...

Okey.

Tak pernah sedar kewujudan beliau ni. Sekarang internet office tak boleh bukak lagu. Okey fine.

Nanti lah lunch aku dengar.

Harap sedap macam Najwa Latip. hehe

Mc Smith said...

mmg sedap suaranya

Mc Smith said...

mmg sdap suaranya

Anonymous said...

mcm suara amy mastura....

Awangku Hisyam said...

Anak didik Faizal Tahir lar...

Suka duit said...

Memang cantik blog awak...kalau kasi mekap dengan duit elok juga..janji masuk...