Happy Three Friends

.

.
.

Miss Money

Monday, 26 May 2014

Anda Kena Baca..bukan tulis











Al-fatihah bukan sekadar komen je kat laman sosial, but most of us tulis je komen Al-Fatihah, tanpa membaca Al-fatihah...itu tak membawa apa-apa makna tahu...


4 comments:

IntaNBerliaN said...

a'aa betul tu.. kene baca, bukan setakat tulis kan

* btw, yg pasal google analytics tu, blh kilik link ni... http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/03/rekod-uv-or-pv-di-google-analytics-lagi.html

atau direct ke toturial ni http://www.mialiana.com/2013/02/tutorial-letak-google-analytics-id-di.html

Syeeda said...

Lebih baik kita baca kan..

babYpose said...

salam kenal, baca lebih baik inshaAllah

nuyui a.k.a miss YUI said...

btol tu..tq mgigtkan

p/s: psl bksut tu.. kalau nk slmt beli roti yg ready keras jual tu..pastu celpu je coklat lg.. hihi.. lg snng. sbb kt tau dah xpired tu